Αισθητικές αποκαταστάσεις στις όψεις δοντιών με εμφυτεύματα, ζιρκόνιο και όψεις πορσελάνης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στην αισθητική οδοντιατρική το όμορφο χαμόγελο κι ο ικανοποιημένος ασθενής είναι το αποτέλεσμα της άρτιας συνεργασίας ιατρείου και οδοντοτεχνικού εργαστηρίου

Καθημερινά τόσο στη κλινική όσο και στην εργαστηριακή πρακτική συναντάμε την αγωνία αλλά και την απαίτηση των ασθενών για εργασίες που να μην διαφέρουν σε τίποτα από τις φυσικές όψεις των δοντιών τους. Τόσο ο οδοντίατρος όσο και ο τεχνικός του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου αφουγκράζονται τον ασθενή και στοχεύουν στο τελειότερα αποτέλεσμα της τελικής αισθητικής αποκατάστασης.

Η Προσθετική διαθέτει την τεχνογνωσία να αποδώσει το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα οποιοδήποτε κι αν είναι το υλικό της αποκατάστασης (είτε μια μεταλλοκεραμική εργασία, είτε μια ολοκεραμική αποκατάσταση, είτε μια αποκατάσταση με σκελετό ζιρκονίου).

Η Προσθετική ακολουθεί οποιοδήποτε πρωτόκολλο έχει το ιατρείο για τις αισθητικές αποκαταστάσεις (διαγνωστικά εκμαγεία, διαγνωστικό κέρωμα, προσωρινές αποκαταστάσεις, νάρθηκες κτλ.), παρέχει έντυπο και online υλικό για τον σχεδιασμό και το χρονικό προγραμματισμό της αποκατάστασης, ενώ η επικοινωνία για κάθε περιστατικό αισθητικής οδοντιατρικής γίνεται είτε online είτε τηλεφωνικά.

Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα ψηφιακής χρωματοληψίας στο εργαστήριο, όπως επίσης και φωτογράφηση και αρχειοθέτηση του κάθε περιστατικού. Το όμορφο χαμόγελο κι ο ικανοποιημένος ασθενής είναι το αποτέλεσμα της άρτιας  συνεργασίας ιατρείου και εργαστηρίου.

Καλέστε μας να ενημερωθείτε το κόστος για τα εμφυτεύματα δοντιών και τις όψεις πορσελάνης