Με σύμμαχο τον τεχνολογικό εξοπλισμό δίνουμε λύσεις σε εμφυτεύματα και προσθετική δοντιών

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Με τεχνογνωσία, σύγχρονα επιστημονικά μέσα και παρεχόμενο τεχνολογικό εξοπλισμό το οδοντοτεχνικό εργαστήριο Προσθετική ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες ποιότητας της οδοντιατρικής

Σημαντικός παράγοντας στην παροχή εξειδικευμένων προσθετικών λύσεων είναι η τεχνογνωσία και τα σύγχρονα επιστημονικά μέσα. Η Προσθετική επενδύοντας συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, έχει κατορθώσει να κατέχει τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Στόχος της Προσθετικής αποτελεί η ολοκληρωμένη υποστήριξη του οδοντιατρείου σε τεχνολογικές δυνατότητες και υποδομές συνοδευόμενες και από την αντίστοιχου επιπέδου τεχνογνωσία.

Η Προσθετική είναι το πρώτο οδοντοτεχνικό εργαστήριο στην Ελλάδα που έλαβε πιστοποίηση και λειτουργεί βασισμένο στα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001, την εγκυρότερη διεθνώς σφραγίδα ποιότητας πρώτων υλών και διαδικασιών παραγωγής.

Τα προϊόντα του εργαστηρίου μας παραδίδονται με γραπτή εγγύηση πιστοποιημένης ποιότητας, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις αυστηρές ανάγκες (ποιότητας) του χώρου υγείας που απευθύνονται και προορίζονται.

Καλέστε μας να ενημερωθείτε το κόστος για τα εμφυτεύματα δοντιών και τις όψεις πορσελάνης